Horvātija varētu pietaupīt brīdinātos futbolistus Argentīnai liktenīgajā mačā

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Horvātijas futbola izlase otrdien Pasaules kausa finālturnīra mačā varētu pietaupīt sešus brīdinātos futbolistus, svētdien atklāja horvātu aizsargs Dejans Lovrens.

Horvātija turnīru iesākusi ar divām uzvarām un ar sešiem punktiem garantējusi iekļūšanu astotdaļfinālā. Tikmēr otrā D apakšgrupā ir trīs punktus izcīnījusī Nigērija, bet pa punktam ir Argentīnai un Islandei.

Lai argentīnieši iekļūtu astotdaļfinālā, viņiem otrdien jāuzvar Nigērija, cerot, ka Islande neuzvarēs Horvātiju vai uzvaras gadījumā neiekrās labāku gūto un zaudēto vārtu attiecību.

«Pilnībā saprotu Argentīnas bažas un vēlmi, lai mēs nākamo maču aizvadītu optimālā sastāvā. Tomēr mums arī jādomā par to, ka futbolistiem, kuriem ir dzeltenās kartītes, nevajadzētu spēlēt. Tās savukārt ir mūsu bažas. Galvenajam trenerim būs jāpieņem lēmums,» pauda Lovrens.

Pirmajās divās spēlēs pa dzeltenajām kartītēm iekrājuši Ivans Raktičs, Ante Rebičs, Šime Vrsaļko, Mario Mandžukičs, Marcelo Brozovičs un Vedrans Čorluka.

Pirms pēdējās spēļu kārtas vairākas favorītes, kuru vidū ir Argentīna, Brazīlija un Vācija, vēl nav nodrošinājušas vietu astotdaļfinālā.

«Līdz šim bijis ļoti pārsteidzošs turnīrs, kurā nav favorītu un komandu, kas gūst vieglas uzvaras. Neviens šobrīd nerāda sniegumu, kas būtu stipri pārāks par pārējiem. Šobrīd Horvātija ir tumšais zirdziņš,» pauda Lovrens.

Horvātija ceturtdien ar 3:0 uzvarēja Argentīnu, skaistus vārtus gūstot Lukam Modričam.

«Modričs, iespējams, saņemtu lielāku uzmanību, ja viņš būtu Vācijas vai Spānijas futbolists. Varbūt pat tiktu pie «Ballon d'Or». Viņš saņem mazāku uzmanību nekā pienākas, jo mēs esam maza valsts. Šobrīd viņš ir viens no labākajiem pasaulē,» stāstīja Lovrens.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz 15.jūlijam.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu