Medijs: «Real» samazinājusi 1 miljardu eiro lielo Ronaldu līguma izpirkuma maksu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola kluba Madrides «Real» vadība esot samazinājusi portugāļa Krištianu Ronaldu līguma izpirkuma maksu no 1 miljarda līdz 120 miljoniem eiro, vēsta laikraksts «Okdiario».

«Real» ar Ronaldu priekšgalā maija beigās trešo gadu pēc kārtas triumfēja UEFA Čempionu līgā. Pēc finālmača Portugāles futbolists izteicās, ka Madrides klubā pavadītais laiks ir bijis patīkams, liekot noprast, ka tā viņam bijusi pēdējā sezona šajā komandā.

Jau vairākkārt ārzemju medijos izskanējušas runas, ka «Real» vēlas iegādāties Brazīlijas futbolistu Neimaru no Francijas čempionvienības Parīzes «Saint-Germain», lai aizstātu Ronaldu. Tiek lēsts, ka darījuma summa varētu būt pat 400 miljoni eiro.

Pašlaik 33 gadus vecais Ronaldu neesot apmierināts ar pašreizējo atalgojumu, tāpēc viņam esot izveidojušās nesaskaņas ar «Real» kluba prezidentu Florentino Peresu. Vēlamais atalgojums esot teju divas reizes lielāks - aptuveni 40 miljoni eiro gadā.

Līdz ar to Ronaldu nākotne «Real» komandā arvien vairāk tiek apšaubīta, tāpēc kluba vadība nolēmusi krietni samazināt futbolista līguma izpirkuma maksu, lai citām komandām rastos reālas iespējas iegādāties izcilo uzbrucēju.

«Okdiario» vēsta, ka Ronaldu jau saņēmis piedāvājumus no tādām komandām kā Mančestras «City», Londonas «Arsenal», Londonas «Chelsea» un «AC MIlan».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu