Urugvajas izlases galvenais treneris norūpējies par Kavani traumu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Urugvajas futbola izlases galvenais treneris Oskars Tavaress ir norūpējies par komandas uzbrukuma līdera Edinsona Kavani gūto traumu Pasaules kausa astotdaļfinālā pret Portugāli.

Pateicoties diviem Kavani vārtiem, Urugvajas izlase sestdien Pasaules kausa astotdaļfinālā ar 2:1 pieveica Eiropas čempioni Portugāli.

Tiesa, Kavani kājas traumas dēļ šo maču nevarēja pabeigt, tā izskaņā uzbrucējam tiekot nomainītam.

«Kavani laukuma malā devās savainojuma dēļ. Viņš sajuta sāpes, bet ar ārstu mēs vēl neesam izrunājušies.

Ceturtdaļfināls būs pēc piecām dienām, kas nav daudz, bet pēc cīņas ar Portugāli mums ir mazliet jāatpūšas. Protams, esam norūpējušies par Kavani traumu, tomēr nezinām, kāda ir savainojuma nopietnība,» pēc mača pret Portugāli sacīja Tavaress.

«Esmu ļoti priecīgs par komandas sasniegto, tomēr Kavani trauma bija nevietā. Redzēsim, kā tas viss attīstīsies,» norādīja Urugvajas izlases galvenais treneris.

Pasaules kausa ceturtdaļfinālā Urugvajas futbolisti 6.jūlijā Ņižņijnovgorodā tiksies ar Franciju, kas sestdien aizraujošā mačā ar 4:3 uzvarēja Argentīnu.

«Francija ir ļoti spēcīgs pretinieks, kura lielākais ierocis ir uzbrukums un lieliskais ātrums. Ja dosim viņiem laukumā daudz vietas, mums būs ļoti sarežģīti cerēt uz labvēlīgu iznākumu,» pauda Tavaress.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu