Pele: Tādi spēlētāji kā Ronaldu nekad nenogurst no izaicinājumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FERNANDO BIZERRA JR. / EFE

Par vienu no visu laiku labākajiem futbolistiem uzskatītais Pele savā Twitter kontā izteicies, ka futbola superzvaigznes nenogurst no izaicinājumiem, kā arī novēlēja Krištianu Ronaldu veiksmi Turīnas «Juventus» komandā.

Kā zināms, Portugāles futbola izlases līderis Krištianu Ronaldu karjeru turpinās Itālijas čempionvienībā Turīnas «Juventus», otrdien paziņoja viņa iepriekšējie darba devēji Madrides «Real» no Spānijas.

Brazīliešu futbola leģenda Pele atzinīgi vērtēja futbolista lēmumu pamest «Real», uzskatot, ka tas bija pareizs.

«Apsveicu, Krištianu! Pēc tik ilga laika komandā ir grūti pievienoties citai, taču tas bija pareizais lēmums,» atzina Pele.

77 gadus vecais Pele arī atzina, ka tādi futbolisti kā Ronaldu nebaidās no jauniem izaicinājumiem. Viņa skatījumā čempioni savu varējumu laukumā spēj pierādīt visur, neskatoties, kādā komandā tie spēlē.

«Īsti čempioni nekad nenogurst no jauniem izaicinājumiem,» izteicies Pele.

Par Ronaldu «Juventus» samaksās 112 miljonus eiro, šo summu «Real» saņemot divos maksājumos divu gadu laikā. Tāpat Turīnas klubs vēsta, ka ar Ronaldu noslēgts līgums uz četriem gadiem, katrā no tiem portugālim, pēc mediju ziņām, saņemot 30 miljonu eiro lielu atalgojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu