Mandžukičs: Pasaules kausa fināla sasniegšana ir brīnums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mario Mandžukičs
Mario Mandžukičs Foto: MLADEN ANTONOV / AFP

Pēc uzvaras pār Angliju ar 2:1 (0:1) finālturnīra pusfinālā pirmo reizi Horvātijas vēsturē komanda iekļuva Pasaules kausa finālā. Pusfināla uzvaras vārtu autors Mario Mandžukičs izteicies, ka komandas paveiktais darbs ir liels brīnums visiem, ziņo Goal.

Viens no Horvātijas izlases līderiem Mandžukičs arī atzina, ka ne visām komandām pa spēkam būtu atspēlēties pusfināla spēlē pret Angliju. Tieši Mandžukiča vārti 109. minūtē palīdzēja komandai izcīnīt uzvaru. Kopumā šie bija spēlētāja otrie vārti šajā finālturnīrā, aizvadot piecas spēles.

«Šis ir liels brīnums. Tikai izcilas komandas spēj atspēlēties un izcīnīt tādu uzvaru. Uz laukuma mēs atstājam savas sirdis, tādēļ arī esam tikuši tur, kur esam,» atzina Mandžukičs.

32 gadus vecais futbolists ir apmierināts ar savu sniegumu visās spēlēs, kurās viņš ir piedalījies. Komandas dēļ viņš ir gatavs uz visu. Futbolists arī atklāja, ka komanda ir pieradusi spēlēt zem spiediena, tāpēc Horvātijas izlasi nevar pārsteigt nekas.

Runājot par spēli pret Angliju, uzbrucējs atzina, ka futbolisti laukumā esot atdevuši visu.

«Mēs cīnījāmies kā lauvas. Varu garantēt, ka tādu pašu pašatdevi parādīsim arī finālā pret Franciju. Mēs izbaudām spēli,» izteicās Mandžukičs.

Karjeras laikā Mandžukičs ir aizvadījis 88 spēles Horvātijas izlases sastāvā, kuru laikā paspējis gūt 32 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu