TVNET piespēle: latvieša balss skan Pasaules kausa stadionos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pasaules kausa izcīņa futbolā tuvojas noslēgumam. Turnīrā aizvadītas 62 no 64 spēlēm, priekšā vēl tikai mačs par 3. vietu un lielais fināls. Vairāk nekā trīs nedēļas Krievijā spēļu stadionos strādāja puisis no Latvijas - Emīls Blūms. «Šāviens tumsā» izvērtās par lielu izaicinājumu un vērtīgu pieredzi.

Emīla darbs sākās aptuveni divarpus stundas pirms spēļu sākuma, kad stadionā pamazām ieplūda futbola līdzjutēji. Kopā ar kādu no daiļā dzimuma kolēģēm viņa pienākums bija veidot pozitīvu gaisotni - sasveicināties ar līdzjutējiem, pieteikt dažādus video, iepazīstināt ar dīdžejiem, attiecīgo pilsētu, kā arī rūpēties par izklaides programmu mača puslaika pārtraukumā.

Uz spēlēm ieradās futbola leģendas, ar vairākām Emīlam bija tas gods aprunāties, kā arī lūgt slavenajiem futbolistiem nodot kādu vēstījumu saviem līdzjutējiem savas valsts valodā. Atšķirībā no visiem saviem kolēģiem Pasaules kausā Emīls vienīgais nebija profesionālis pasākumu vadīšanā, kamēr pārējiem tā ikdienā ir pamatnodarbošanās. Vaicājām, kā viņš tika pie šādas iespējas? Izrādās, ka visai kuriozā veidā...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu