Grīzmans: Gribu Pasaules kausa ieguvēju zvaigzni uz krekla

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Francijas futbola izlases zvaigznei Antuānam Grīzmanam nerūp kritiķu izteikumi un viņam ir vienalga, kādā veidā valstsvienība triumfēs Pasaules kausa finālturnīrā.

Svētdien Pasaules kausa finālā Maskavā Francija spēkosies ar Horvātiju.

Pēc uzvaras pusfinālā 1:0 pār Beļģiju pretinieki kritizēja francūžus par iesēšanos aizsardzībā un spēles laika vilcināšanu.

«Man vienalga. Gribu Pasaules kausa ieguvēju zvaigzni uz krekla. Ja es to dabūju, man vienalga, kādā veidā tas notiek,» preses konferencē pauda Grīzmans.

Viņš ar sešiem precīziem sitieniem bija 2016.gada Eiropas čempionāta labākais vārtu guvējs, bet Pasaules kausa finālturnīrā šobrīd guvis divreiz mazāk vārtu, toties atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm. Kā skaidro Grīzmans, viņš pamainījis savu spēles stilu komandas interesēs.

«Eiropas čempionātā biju labākais vārtu guvējs, bet mēs zaudējām finālā. Pēc tam sev teicu, ka mazāk jāmēģina gūt vārti un jāskatās, kādu iespaidu tas atstās uz komandu. Mana spēle ir mainījusies, vairāk pieturu bumbu un kontrolēju savu ritmu. Ja gūstu vārtus - lieliski. Tomēr vairāk esmu futbolists, kurš domā par komandu, nevis vārtu gūšanu,» skaidroja francūzis.

Tikmēr pussargs Blēzs Matuidī atzīmēja, ka daudziem futbolistiem vēl atmiņā palicis zaudējums Eiropas čempionāta finālā.

«Asaras ir izžuvušas, taču zaudējums vēl joprojām ir daudzu cilvēku prātos. Tas mums kalpos par mācību, jo zinām, kā ir spēlēt finālā. Viss ir mūsu rokās - salikt visu pa plauktiņiem un piepildīt sapni par uzvaru Pasaules kausā,» stāstīja Matuidī.

Sestdien Pasaules kausa finālturnīrā tiks sadalītas bronzas medaļas, par trešo vietu cīnoties Beļģijai un Anglijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu