Keins: Anglijas izlasei ir jāturpina uzlabot sniegums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas futbola izlasei ir jāturpina uzlabot sniegums, lai tā arī nākamajos lielajos turnīros būtu starp titula pretendentēm, uzskata vienības kapteinis Herijs Keins.

Spēlē par trešo vietu Krievijā notiekošajā Pasaules kausā Beļģija ar 2:0 sestdien uzvarēja Angliju.

Tiesa, lielā daļā spēles Anglijas futbolisti izskatījās bezzobaini, nedemonstrējot pārāk lielu vēlmi uzvarēt. Pasaules kausu tā noslēdza ar diviem zaudējumiem pēc kārtas, jo pirms tam pusfinālā piekāpās Horvātijai.

«Salīdzinot ar iepriekšējiem turnīriem, atstatums starp mums un pārējām vadošajām komandām ir samazinājies. Pēdējās spēles gan apliecinājušas, ka sniegumu vēl ir nepieciešams uzlabot,» pauda Keins. «Sakām to jau labu laiku - ar šo nekas nebeidzas. Mēs vēl joprojām mācāmies un kļūstam labāki.»

«Nevēlamies gaidīt vēl 20 gadus, lai lielos turnīros sasniegtu pusfinālu. Šis ir līmenis, kurā mums jāpaliek. Mums ir jāturpina kļūt labākiem, tas mums arī izdosies,» norādīja Keins.

Lai arī Keins šajā turnīrā iesita sešus vārtus un viņš, visticamāk, kļūs par Pasaules kausa rezultatīvāko futbolistu, lai gan pēdējos trīs mačos viņš tā arī neizcēlās ne reizi.

«Protams, esmu vīlies, ka man neizdevās gūt vārtus pēdējās spēlēs. Dažreiz bumba lido vārtos, bet dažreiz ne. Tomēr būšu ļoti lepns, ja kļūšu par turnīra rezultatīvāko futbolistu,» pauda Keins, kurš vārtus šajā turnīrā guva mačos pret Tunisiju, Panamu un Kolumbiju.

Pasaules kausa fināls starp Horvātijas un Francijas izlasēm Maskavā svētdien notiks plkst.18.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu