Tiek prezentēta Latvijas futbola izlases jaunā vizuālā identitāte

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @kajbumba/Twitter/Latvijas Futbola federāija

Latvijas Futbola federācija (LFF) šodien īpašā pasākumā prezentē Latvijas futbola valstsvienības jauno vizuālo identitāti. Pasākums plkst.17.30 notiks Latvijs Universitātes Botāniskajā dārzā, Kandavas ielā 2, Rīgā, un LFF to pozicionē kā jauna stāsta sākumu Latvijas futbolam.

Prezentācijā piedalīsies LFF vadība, valstsvienības spēlētāji, pieaicinātie futbola līdzjutēji un LFF darbinieki.

LFF norāda, ka turpmāk valstsvienībai būs jauns izlases logo, kas sevī ietvers vairogu, futbola bumbu un Latvijas karoga krāsas. Savs logo būs arī līdzjutējiem un visiem pārējiem, kas jūt piederību Latvijas futbola ģimenei.

«Latvijas futbola vidē virmo spēcīga enerģija, cilvēki ir motivēti sasniegt daudz vairāk. Mēs, Latvijas Futbola federācija, gribam to pašu. Vēlamies kļūt modernāki, atraktīvāki un ar jaunu enerģiju virzīties uz augšu,» norāda LFF prezidents Kaspars Gorkšs.

Latvijas futbola vadībā šogad piedzīvotas ļoti krasas kadru maiņas, jo Gorkšs maijā kļuva par LFF prezidentu, amatā nomainot ilggadējo organizācijas vadītāju Gunti Indriksonu, kamēr par ģenerālsekretāru kļuvis Edgars Pukinsks, stājoties Jāņa Mežecka vietā.

Savukārt par Latvijas valstsvienības vadītāju kļuvis soms Miksu Pātelainens, kurš ieņēma atlaistā Aleksandra Starkova vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu