Ronaldu nedosies līdzi «Juventus» Amerikas tūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Futbola kluba Turīnas «Juventus» jaunieguvums portugālis Krištianu Ronaldu nedosies līdzi komandai Ziemeļamerikas tūrē, ziņo Sports Illustrated.

Lēmums tika pieņemts pēc sarunām ar komandas galveno treneri Massimiljano Allegri, kurš norādīja, ka futbola zvaigznei nav nekādas nepieciešamības doties komandai līdzi un piedalīties Ziemeļamerikas spēlēs.

Kopumā Ziemeļamerikā «Juventus» komanda aizvadīs trīs spēles. 25. jūlijā Filadelfijā komanda aizvadīs cīņu pret Minhenes «Bayern», otrs mačs notiks 28. jūlijā Ņujorkā, kur Turīnas komanda sacentīsies ar «Benfica» vienību. 1. augustā Atlantā notiks Ziemeļamerikas futbola līgas (MLS) Zvaigžņu spēle.

«Juventus» par Ronaldu samaksās 112 miljonus eiro, šo summu «Real» saņems divos maksājumos divu gadu laikā. Tāpat Turīnas klubs vēsta, ka ar Ronaldu noslēgts līgums uz četriem gadiem, katrā no tiem portugālim, pēc mediju ziņām, saņemot 30 miljonus eiro lielu atalgojumu.

Līdz ar to Ronaldu kļuvis par trešo visu laiku dārgāk pārdoto futbolistu pasaulē. Pērn Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain» (PSG) par 222 miljoniem eiro no spāņu kluba «Barcelona» nopirka brazīlieti Neimaru. Tāpat PSG šosezon būs jāsamaksā 180 miljoni eiro par francūzi Kilianu Mbapē, kurš komandai jau iepriekšējā sezonā ar īres tiesībām pievienojās no citas Francijas komandas «Monaco».

Ronaldu piecas reizes ir atzīts par pasaules labāko gada futbolistu. Viņš palīdzēja Portugālei 2016.gadā kļūt par Eiropas čempioni, bet šā gada Pasaules kausa finālturnīrā Portugāle izstājās astotdaļfinālā, ar 1:2 zaudējot Urugvajai. Ronaldu četros mačos guva četrus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu