Skolari: Neimars teica, ka nejūt kājas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas nacionālās futbola komandas galvenais treneris Luišs Filipe Skolari atklājis, ka izlases uzbrukuma līderis Neimars pēc sadursmes ar pretinieku Pasaules kausa (PK) izcīņas ceturtdaļfinālā nejutis abas kājas.

Muguras skriemeļa traumu 22 gadus vecais uzbrucējs, kurš turnīrā guvis četrus vārtus, guva pēc Kolumbijas futbolista Huana Kamilo Sunjigas pārkāpuma, kad viņš ar celi ietriecās mugurā.

Incidents notika mača 87. minūtē. Pēc tam Neimars tika nonests no laukuma uz nestuvēm, un šis turnīrs viņam ir beidzies.

«Viņš teica, ka nejūt kājas,» Skolari citēts izdevumā «goal.com.» «Marselo nobijās un sauca ārstu, bet viņš nedaudz vilcinājās. Tas bija šoks - raudošu Neimaru nestuvēs aizved ar helikopteru.»

Brazīlijas izlases ārsts Hosē Luiss Runko izteicies, ka Neimara karjera nav apdraudēta. Viņa atveseļošanās ilgs vismaz 40 līdz 45 dienas.

Medicīniskajās pārbaudēs Neimaram konstatēts trešā muguras skriemeļa plīsums.

Brazīlijas izlase otrdien aizvadīs pusfināla spēli ar Vācijas komandu. Komandas dakteris nāca klajā ar paziņojumu: ja Neimars jutīsies pietiekami labi, viņš šo maču varētu noskatīties klātienē.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu