Skolari: Šī ir vissliktākā diena manā mūžā (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas futbola valstsvienības galvenais treneris Luišs Felipe Skolari zaudējumu 1:7 (0:5) Pasaules kausa (PK) finālturnīra pusfinālā Vācijas izlasei aprakstījis kā vissliktāko dienu viņa mūžā.

«Mani atcerēsies kā treneri, kurš zaudēja ar rezultātu 1:7, bet es apzinājos risku, kad uzņēmos šo darbu,» 65 gadus vecais speciālists, kurš 2002. gadā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, citēts raidsabiedrībā BBC.

«Es biju persona, kas izvēlējās sastāvu, taktiku. Tā bija mana izvēle,» viņš sacīja, uzņemoties atbildību par graujošo sakāvi.

Skolari atcerējās 1998. gada Pasaules kausa finālu, kad Brazīlija 0:3 kapitulēja Francijas izlasei. Toreizējo neveiksmi viņš atminas kā katastrofu.

«Lūdzu piedošanu brazīliešiem par šo neveiksmīgo sniegumu,» teica Skolari. «Man ir ļoti žēl, ka mēs neiekļuvām finālā, bet mēs darīsim visu, lai uzvarētu spēli par trešo vietu. Mums vēl ir par ko cīnīties.»

Treneris nemeklēja vainu vadošajos spēlētājos, kuri nevarēja piedalīties šajā spēlē. Brazīlijai nācās iztikt bez savainotā uzbrukuma līdera Neimara un diskvalificētā komandas kapteiņa Tjagu Silvas.

«Pat vācieši jums nevarēs izskaidrot, kā tas notika. Tā ir ļoti augstas klases komanda, un to vajag respektēt,» piebilda Skolari, neslēpjot, ka šī bijusi viņa visliktākā diena mūžā.

Maču par trešo vietu Brazīlija aizvadīs sestdien, kad spēkiem mērosies ar otra pusfināla zaudētāju Nīderlandes un Argentīnas duelī, kas paredzēts trešdien.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu