Robens: Argentīnai finālā nebūs nekādu variantu (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no Nīderlandes izlases līderiem Arjēns Robens pēc zaudējuma Pasaules kausa (PK) pusfinālā (2:4 pēcspēles sitienos) Argentīnas valstsvienībai jūtas saskumis, taču ir lepns par savu komandu. Finālā viņš prognozē Vācijas uzvaru.

«Jau spēlē ar Kostarikas komandu pēcspēles sitienos apliecinājās, ka tā nav nekāda loterija,» Robens citēts Nīderlandes medijos. «Spēlējām labi, tomēr šoreiz nedaudz nepaveicās.»

30 gadus vecais Nīderlandes uzbrūkošais pussargs pēcspēles sitienos savus sitienus realizēja. Robens nevēlas, lai kāds šajā zaudējumā tiktu vainots. «Mēs kopā uzvaram un kopā zaudējam. Nevajag vainot spēlētājus, kuri nerealizēja savus sitienus,» aģentūrā «Associated Press» citēts futbolists.

«Lai arī šobrīd ir skumja sajūta, es lepojos ar savu komandu. Esmu pārliecināts, ka Pasaules kausu iegūs Vācijas valstsvienība. Argentīnas izlasei finālā nav nekādu izredžu,» uzskata viens no Nīderlandes nacionālās komandas līderiem.

Spēli par trešo vietu Nīderlande aizvadīs sestdien, tiekoties ar Brazīlijas izlasi, kas pusfinālā ar 1:7 cieta sakāvi pret Vāciju.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu