Freds un Sēzars paziņo par karjeras beigām Brazīlijas izlasē (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Brazīlijas futbola izlases uzbrucējs Freds un pamatvārtsargs Žūliu Sēzars sestdien nolēmuši likt punktu savām karjerām valstsvienībā.

Brazīlijas izlase sestdien savās mājās notiekošajā Pasaules kausa izcīņā mačā par trešo vietu ar 0:3 piekāpās Nīderlandei. Tādejādi brazīlieši turnīru noslēdza ar diviem zaudējumiem pēc kārtas, jo iepriekš pusfinālā tika piedzīvota negaidīti smaga sakāve ar 1:7 pret Vāciju.

Pēc valstsvienības pēdējās spēles turnīrā Freds un Sēzars nolēma likt punktu spēlēšanai Brazīlijas izlases sastāvā. Pašlaik 30 gadus vecais Freds, kurš jau vairākus gadus pārstāv vietējā čempionāta komandu «Fluminese», valstsvienībā aizvadīja 39 mačus, kuru laikā guva 18 vārtus.

Pirmo spēli Brazīlijas komandas sastāvā Freds aizvadīja 2005.gadā, kad laukumā nāca uz maiņu pārbaudes mačā pret Gvatemalu.

Freds piedalījās 2006. un 2014.gada Pasaules kausa izcīņas turnīros.

Savukārt 34 gadus vecais Sēzars debiju valstsvienības rindās piedzīvoja 2004.gadā. Kopumā viņš piedalījās trīs Pasaules kausa turnīros, izlases rindās aizvadot 86 spēles.

Šobrīd pieredzējušais vārtsargs spēlē Amerikas Futbola līgas (MLS) klubā «Toronto», jo ir izīrēts no Anglijas kluba Londonas «Queens Park Rangers».

Šī gada Pasaules kausa izcīņa noslēgsies svētdien, kad plkst.22 pēc Latvijas laika sacentīsies Vācija un Argentīna.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu