Maradona: Mesi nav pelnījis «Zelta bumbu» (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais Argentīnas futbola izlases galvenais treneris Djego Maradona uzskata, ka uzbrucējs Lionels Mesi nav pelnījis Pasaules kausa (PK) izcīņas vērtīgākā futbolista balvu.

«Esam cienīgi turēt Argentīnas karogu. Lai visi par to zina! Vācija izcīnīja uzvaru, jo starp mūsu komandas aizsargiem trūka savstarpējas sapratnes, bet viņi nekādā gadījumā nebija pārāki pār Argentīnu,» portālā «Ole» citēts kolorītais Maradona.

Viņš uzskata, ka Vācijas futbolisti pret Argentīnas valstsvienību izturējušies ar cieņu, kas ir pašu argentīniešu nopelns.

«Cilvēki nodarbojas ar mārketingu. Balva Mesi tika pasniegta, kaut viņš to nebija pelnījis,» sacīja 53 gadus vecais Maradona. «Nepameta sajūta, ka viņš pat nevēlas doties saņemt «Zelta bumbu».»

Par Pasaules kausa izcīņas labāko spēlētāju Maradona, kurš Argentīnas izlasi vadīja no 2010. līdz 2012. gadam, uzskata Kolumbijas izlases uzbrucēju Hamesu Rodrigesu, kurš turnīrā izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu