PK finālspēles laikā laukumā izskrējis futbola līdzjutējs (18)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules kausa (PK) finālspēli starp Vācijas un Argentīnas izlasēm svētdien Riodežaneiro uz nepilnu minūti pārtrauca laukumā izskrējis futbola līdzjutējs, kura «varoņdarbs» gan netika parādīts televīzijas translācijas tiešraidē.

Līdzjutējs, kurš bija ģērbies sporta kreklā, šortos un futbola apavos, laukumā izskrēja pamatlaika 82. minūtē. Viņš laukumā izlēca Vācijas izlases pusē, noskrēja gar Vācijas komandas rezervistu soliņu, nometa zālājā cepuri un centās iedot buču vācietim Benediktam Hēvedesam.

Līdzjutēju operatīvi noķēra četri apsargi un nonesa no laukuma. Spēles gaita tika apstādināta uz nepilnu minūti, taču TV pārraidē to nevarēja redzēt, jo tobrīd tika rādīts naksnīgās Riodežaneiro skats.

Informācija sociālajā vietnē «Twitter» liecina, ka laukumā izskrējušais bija krievu izcelsmes amerikāņu komediants Vitālijs Zdoroveckis, kurš tur ievietoja arī fotogrāfiju no apcietinājuma. Zdoroveckis ir ieguvis popularitāti ar saviem videosižetiem populārajā interneta vietnē «Youtube».

Šis PK finālturnīra laikā bija trešais gadījums, kad laukumā spēles laikā izskrien līdzjutējs. Līdzīgi atgadījumi notika arī ASV un Beļģijas izlases astotdaļfināla spēlē, kā arī Vācijas izlases grupu turnīra cīņā pret Ganu.

Par četrkārtējiem PK uzvarētājiem kļuva Vācijas izlase, kura papildlaikā pārspēja Argentīnu ar 1:0.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu