Noskaties: Linarda un viņa tēta emocijas PK finālspēlē (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Astoņgadīgais Linards Lazdāns svētdien roku rokā ar visu laiku rezultatīvāko Pasaules kausa (PK) izcīņas futbolistu Miroslavu Klozi no Vācijas iesoļoja stadionā pirms lielā fināla, kurā vācieši ar 1:0 pagarinājumā uzvarēja Argentīnas valstsvienību. Noskaties video ar Linarda un viņa tēva emocijām!

Pirms iziešanas stadionā Linardam ar leģendāro futbolistu izdevies pārmīt arī dažus vārdus, no kuriem daļa bijusi gan angļu, gan vācu valodā.

Uzzinot, ka stadionā viņš dosies tieši ar Klozi, spēlētāju, kuru viņš visvairāk vēlējies pavadīt laukumā, bijis liels satraukums. Kloze angliski pajautājis, kā mazo puisēnu sauc, un teicis vēl vairākus vārdus vācu valodā, kurus Linards gan neesot īsti sapratis. Linards pats trenējas futbolā un ir futbola skolas «METTA» audzēknis, tādēļ iespēja satikt Miroslavu Klozi, kurš ir visu laiku rezultatīvākais spēlētājs finālturnīru vēsturē, bija piedzīvojums, kas viņam paliks atmiņā uz mūžu.

Emocijas nespēja slēpt arī Linarda tētis Jānis, kurš dēla iznācienu stadionā vēroja no skatītāju tribīnēm.

Šobrīd Linards kopā ar tēti Jāni jau sācis mājupceļu uz Latviju, kur ieradīsies otrdienas vakarā.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu