Kross apstiprina pievienošanos Madrides «Real» (2)

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas izlases futbolists Tonijs Kross svētdien neilgi pēc Pasaules kausa izcīnīšanas apstiprinājis savu pievienošanos Spānijas grandam Madrides «Real».

Vācija svētdien Brazīlijā notikušajā Pasaules kausa izcīņas finālmačā ar 1:0 papildlaikā pieveica Argentīnu, ceturto reizi kļūstot par pasaules čempioni.

«Esam šo turnīru noslēguši, cik vien labi bija iespējams. Tagad došos uz Madridi. Tas nozīmē, ka divi sapņi ir īstenoti,» izteicies Kross.

Tiek lēsts, ka «Real» pašreizējai Krosa īpašniecei Vācijas čempionei Minhenes «Bayern» par futbolista pāreju samaksās aptuveni 25 miljonus eiro.

Pašlaik 24 gadus vecais Kross «Bayern» kluba sistēmai pievienojās 2006.gadā, gadu gaitā pamazām izlaužot ceļu līdz pirmajai komandai.

Kopumā viņš Minhenes kluba rindās ir nospēlējis 176 spēles, kuru laikā guvis 23 vārtus. Kross «Bayern» sastāvā trīs reizes kļuvis par Vācijas čempionu un triumfējis kausa izcīņā, kā arī vienu reizi uzvarējis UEFA Čempionu līgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu