Argentīnas prezidente nav noskatījusies nevienu PK finālturnīra spēli (9)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Argentīnas prezidente Kristīna Fernandesa atzinusies, ka nav interesējusies par notiekošo futbola Pasaules kausa finālturnīrā, kurā viņas valsts izlase aizkļuva līdz finālam, kurā ar 0:1 papildlaikā piekāpās Vācijai un ko nav apmeklējusi klātienē, informē «Reuters».

«Neredzēju nevienu spēli, pat finālspēli,» izteikusies Fernandesa «Visi zin, ka es neesmu futbola līdzjutēja Pēc fināla piezvanīju [izlases trenerim] Alehandro Sabeljam, jo jutu, ka komanda ir uzvarētāja. Tā domāju ne tikai es, bet arī 40 miljoni argentīniešu.»

Fernandesa uzņēma komandu atgriežoties no Brazīlijas. Viņa nekandidēs nākamajās valsts prezidenta vēlēšanās, un vietējie politologi uzskata, ka Fernandesa «aizvien vairāk un vairāk dzīvo pati savā pasaulē».

«Ir nabadzība, bet viņa to neredz. Ir nedrošība, bet viņa to neredz. Argentīna spēlē Pasaules kausa finālā, bet viņa to neredz. CFK ir akla,» savā «Twitter» kontā rakstījis kāds līdzjutējs izmantojot prezidentes iniciāļus.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu