Armanda Bērziņa sapnis piepildās (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Piepildījies viens no Armanda sapņiem - treneris novērtējis viņa meistarību un iekļāvis viņu izlases sastāvā startam Turīnas olimpiskajās spēlēs.

Atkarība: Ne no kā kaitīga, tikai no hokeja. Vasarās, kad ilgi neesmu bijis uz ledus, hallē iekšā un — aiziet!

BAILES: Man ir bail no augstuma, bet tikai atvērtā telpā, piemēram, balkonā. Lidmašīna problēmas nesagādā.

CEĻOJUMS: Valsti nenosaukšu, bet ideālam ceļojumam vajadzīga jūra, skaista pludmale un palma, zem kuras pagulēt. Protams, arī draudzene blakus.

DRAUGI: Četrus gadus spēlēju hokeju Ziemeļamerikā, tāpēc mājās biju ļoti reti. Šajā periodā pārliecinājos, ka no īstiem draugiem neatsvešinos.

EROTIKA: Hmmm, ko lai saka. Katrā sporta veidā var saskatīt kaut ko erotisku, bet šajā ziņā topā noteikti ir pludmales volejbols. Arī pats vasarās labprāt spēlēju bīču.

FAVORĪTS: Patlaban man favorīta hokejā nav, bet bērnībā fanoju par daudzām Nacionālās hokeja līgas zvaigznēm. Tagad gribu spēlēt tā, lai pats būtu kādam favorīts.

GARŠO: Man garšo pilnīgi viss, sākot no latviešu tradicionālās virtuves un beidzot ar suši, kura baudīšana ir ļoti interesants process. Ņemties ar kociņiem man patīk — vismaz kaut kas atšķirīgs no ierastās dakšiņas.

HOROSKOPS: Esmu Mežāzis ar visām no tām izrietošajām sekām. Horoskopu gan izlasu tikai tad, ja avīzē gadās uzšķirt — tā vairāk ir izklaide, nevis nopietna štelle.

INTERNETS: Bez interneta — kā bez rokām, īpaši ASV. Tur katru dienu vismaz pāris stundas pavadīju pie datora, lai sazinātos ar radiem un draugiem, kā arī lai palasītu avīzes.

JOKS: Labi joki ātri aizmirstas, un acumirklī nevar tos atcerēties, bet vispār hokejisti joko daudz un dikti — tad ģērbtuvē valda labāks noskaņojums un kolektīvs kļūst draudzīgāks.

KROGS: Sezonā par krogiem daudz domāt nesanāk, bet vasarā gan šad un tad aizbrienu uz Vecrīgu atpūsties. Kopā ar draudzeni labprātāk eju uz kino.

LAMUVĀRDS: Šajā ziņā problēmu nekādu — varu smagu vārdu pateikt latviešu, krievu, angļu vai vācu valodā. Tā jau ir — hokejistiem spēles karstumā par to, kas nāk pār lūpām, nesanāk īpaši padomāt.

MUĻĶĪBA: Tikai sīkumi vien bijuši, piemēram, reiz ielēju mašīnā eļļu, bet neuzliku vāciņu. Morāle: pirms kaut ko darīt, ir arī jāpadomā.

NEPATĪK: Tas, ka dzīvoklī ir auksti, laikam kaut kur pūš cauri. Abi ar draudzeni sildāmies pie kamīna un viens pie otra, un tad jau var dzīvot.

OLIMPIĀDE: Tas ir mans sapnis, lielā iespēja un gods. Neesmu vēl īsti aptvēris, ka treneris mani iekļāvis izlasē, to laikam sapratīšu tikai tad, kad speršu kāju Turīnas lidostā.

PROBLĒMA: Globālā sasilšana, jo — redz, kas notiek, ar sniegu pie mums tā pašvaki. Es gan neesmu slēpotājs, lai par to sūdzētos, bet fakts paliek fakts.

RELAKSĀCIJA: Laika pavadīšana ar draudzeni. Neko vairāk man nevajag.

SAPNIS: Daudz naudas, liela māja, ģimene. Hokejā gribu vinnēt kaut ko lielu. Sapņu ir daudz.

TALISMANS: Draudzene uzdāvināja sainīti ar laimes monētām. Ņemu to līdzi uz visām spēlēm.

UNTUMS: Ja no rīta agri jāceļas, esmu sabozies. Visu par labu var vērst krūze kafijas.

VAĻASPRIEKS: Amerikā sāku spēlēt golfu. Iepatikās, tāpēc arī Latvijā bieži vien to daru. Turklāt tā ir lieliska iespēja paelpot svaigu gaisu un pabūt skaistā vidē.

ZIEMA: Nebūtu nekādu pretenziju pret aukstu un sniega pilnu ziemu, ja ne tas sasodītais drēgnums dzīvoklī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu