Notiks Sergeja Žoltoka piemiņai veltītais hokeja turnīrs (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piekto reizi augusta beigās notiks tradicionālais starptautiskais U-20 hokejistu turnīrs, kas veltīts izcilā Latvijas uzbrucēja Sergeja Žoltoka piemiņai.

Turnīrs ieplānots no 26. līdz 29. augustam. Šogad sacensību mājvieta būs Žoltoka vārdā nosauktā Rīgas 55.vidusskola. Ieeja uz visām spēlēm būs bez maksas. Latvijas U-20 junioru izlase galvenā trenera Andreja Maticina vadībā otro gadu pēc kārtas piedalīsies pasaules čempionātā elites grupā Kanādā. Gadu mijā mūsu komandai Saskatūnā būs jācīnās ar Kanādas, Slovākijas, ASV un Šveices junioriem. ''''Dalība Žoltoka turnīrā ir vērtīga pieredze pirms starta čempionātā,'''' atzīst Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Andrejs Maticins.

Četru gadu laikā tikai pērn Latvijas junioriem izdevās pirmo reizi uzvarēt Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrā. Mērķis uzvarēt ir arī šogad.

Precīzāka informācija par turnīra dalībniekiem un kalendāru tiks sniegta tuvākajā laikā.

"Kolektīvs - tas ir Latvijas izlases spēks. Es esmu daudziem amerikāņiem un daudziem kanādiešiem stāstījis par mūsu izlasi, par to, kā mēs sabraucam pavasaros kopā un spēlējam par Latvijas karogu. Viņi mani apskauž, ka man ir tāda izdevība, un tieši tāpēc es vienmēr būšu uzticīgs izlasei. Arī līdzjutēju dēļ." (Sergejs Žoltoks)

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu