Kārlis Skrastiņš nevarēs palīdzēt Latvijas hokeja izlasei .

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

NHL kluba Nešvilas "Predators" aizsargs Kārlis Skrastiņš nevarēs palīdzēt Latvijas valstsvienībai pasaules čempionātā hokejā, kas aprīļa beigās sāksies Zviedrijā, tā intervijā laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze" pavēstīja pats sportists.

Latvijas izlases spēlētājam pēc NHL regulārā čempionāta sezonas beigām tiks veikta ceļgala operācija, un līdz pasaules čempionātam viņš vēl nebūs pilnībā izveseļojies. "Regulārais čempionāts mums beidzas 12.aprīlī, bet jau pēc trīs dienām es guļos uz operāciju galda un man tiek operēts ceļgals," intervijā laikrakstam teica Skrastiņš. "Ne jau sava prieka pēc es netieku uz pasaules čempionātu, un ārsti man man tā arī pateica - jo ilgāk es spēlēšu ar sāpošu ceļgalu, jo lielāka iespēja iedzīvoties vēl lielākās nepatikšanās." Traumu Skrastiņš guvis 12 spēles pirms regulārā čempionāta beigām. Komandas vadība ļāvusi pašam sportistam izlemt - operāciju taisīt uzreiz vai pēc sezonas beigām. ""Predators" vēl ir atlikušas kādas trīs spēles, un esmu nodomājis tās aizvadīt līdz galam. Diemžēl nevaru iepriecināt izlases trenerus - man šis čempionāts jāizlaiž," saka Latvijas hokejists. Skrastiņš intervijā atzina, ka pirmo reizi ceļgala savainojumu guvis pirms pieciem gadiem Latvijas izlases spēles laikā. Pēc diviem gadiem, spēlējot jau Nešvilas komandas fārmklubā, Latvijas izlases aizsargs vēlreiz savainoja ceļgalu. To pašu ceļgalu Skrastiņš traumējis arī pagājušajā sezonā, taču ārsti neko bīstamu pārbaudēs neatrada. "Arī šo sezonu iesāku bez sāpēm, taču, tuvojoties tās izskaņai, atkal sajutu sāpes. Ārsti vēlreiz pamatīgi izpētīja sasituma vietu, un secinājums bija skaidrs - jāveic operācija," turpina Skrastiņš. "Labāk tagad, pēc sezonas, nekā gaidīt nākamās sākumu un iedzīvoties nopietnākā traumā. Atlūzušais skriemelis pašlaik kļuvis vēl redzamāks, tāpēc nav iespējams vilcināties ar operāciju."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu