Vadims Romanovskis: zināju, ka varam uzvarēt Krieviju. (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zināju, ka varam uzvarēt, - tā pēc panākuma pasaules čempionāta spēlē ar 2:1 pār Krieviju teica Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Vadims Romanovskis, kurš mačā guva uzvaras vārtus.

Kā ziņots, Latvija pasaules čempionāta F grupas spēlē sensacionāli ar 2:1 uzvarēja Krieviju, tādējādi saglabājot vēl izredzes uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā. "Zināju, ja spēlēsim pacietīgi un disciplinēti un labi darbosimies aizsardzībā, varam gaidīt Krievijas komandas kļūdas un uzvarēt," saka Romanovskis. "Neesmu pārsteigts, kā mēs darbojāmies trešajā periodā. Mēs bieži zaudējam iegūto vadību, taču šodien visu maču spēlējām labi un ticēju, ka varam atkal gūt vārtus." "Domāju, ka pirmajos divos periodos kontrolējām spēles gaitu. Mēs neatļāvām viņiem izmantot savas ātruma priekšrocības," panākuma iemeslus skaidro Latvijas izlases galvenais treneris Kurts Lindstrēms. Savukārt Krievijas izlases vadītājs Vladimirs Pļuševs pēc mača nebija apmierināts ar tiesnešu darbību. "Nesaprotu, kāpēc tiesneši ir uz ledus un ko viņi tur dara. Trešajā periodā bija vismaz 10 noteikumu pārkāpumi pret mums, bet neviens no tiem netika fiksēts," uzskata Pļuševs. "Nedomāju, ka mēs viņus nenovērtējām, vienkārši mums neļāva spēlēt."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu