Bojārs atbalsta priekšlikumu pārdēvēt Rīgas 55.vidusskolu Sergeja Žoltoka vārdā (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs (LSDSP) atbalsta Latvijas hokeja veterānu ideju par Rīgas 55.vidusskolas pārdēvēšanu šomēnes pēkšņā nāvē miruša Latvijas hokejista Sergeja Žoltoka vārdā.

Tā kā par šo priekšlikumu būtu jālemj domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejai, hokeja veterānu vēstule tiks nosūtīta izskatīšanai komitejas sēdē. Jau ziņots, ka Latvijas hokeja veterāni ir parakstījuši vēstuli Rīgas domei ar lūgumu Rīgas 55.vidusskolu pārdēvēt šomēnes pēkšņā nāvē mirušā Žoltoka vārdā. Vēstuli, kas adresēta Bojāram, parakstījuši tādi kādreiz pazīstami hokejisti kā Helmuts Balderis, Vitālijs Samoilovs, Leonīds Beresņevs, Oļegs Znaroks, Vjačeslavs Nazarovs, Andrejs Maticins un Anatolijs Jemeļjaņenko. Kā informē Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa, komitejā iepriekš jau tika apspriests šis priekšlikums un deputāti kopumā atbalstīja iespējamo skolas pārdēvēšanu sportista vārdā. Jau ziņots, ka daudzfunkcionālās halles būvnieks SIA "Merks" izteicis priekšlikumu jaunbūvējamo ielu, kas savienos Skanstes un Grostonas ielu, nosaukt Žoltoka vārdā, taču Rīgas domes Pieminekļu padomes Ielu nosaukumu komisija šo priekšlikumu neatbalstīja.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu