Vasiļjevs: par sevi un par valstsvienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latviešu hokejists Herberts Vasiļjevs, kas piektdien Vācijas čempionāta spēlē izcēlās ar astoņiem rezultativitātes punktiem, intervijā laikrakstam "Diena" atzina, ka viņam nav īpaša izskaidrojuma savai rezultativitātei.

"Īpaša izskaidrojuma manai rezultativitātei nav. Maiņa ļoti labi saspēlējās, un vārtos gāja viss, ko vien varēja vēlēties. Šādi mači palīdz saprast, kāpēc es vispār spēlēju hokeju," atzina Vasiļjevs.

Jau ziņots, ka Vasiļjeva pārstāvētā komanda Krēfeldes "Pinguine" savā laukumā ar 8:2 sagrāva Frankfurtes "Lions", bet latviešu uzbrucējs izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, uzrādot jaunu Vācijas Hokeja līgas rezultativitātes rekordu.

"Atmosfēra bija neiedomājama. Pēc spēles komandu vēlreiz izsauca uz ledus, skatītāji taisīja vilni, aplaudēja. Pat mūsu vārtsargam uz ledus vajadzēja mest kūleni. Nost no laukuma negribējās iet," stāsta hokejists.

"Internetā sekoju līdzi Latvijas izlases spēlēm "Loto Cup" turnīrā. Problēma tā pati, kas vienmēr, neizdodas realizēt skaitlisko vairākumu," par Latvijas izlases līdzdalību "Loto Cup" turnīrā izteicās Vasiļjevs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu