Rīgas "Dinamo" spēles būs skatāmas arī internetā (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls testa režīmā sāk visu hokeja kluba "Dinamo Rīga" mājas spēļu tiešraižu demonstrēšanu internetā, aģentūru LETA informēja LTV Sabiedrisko attiecību nodaļā.

"Dinamo Rīga" mājas spēļu tiešraides internetā būs skatāmas LTV 7.kanāla mājaslapā "www.ltv7.lv" un hokeja kluba "Dinamo Rīga" mājaslapā "www.dinamoriga.eu".

"Esam gandarīti, ka sadarbībā ar sabiedrību "Tilde" Latvijas hokeja līdzjutējiem tiks sniegta iespēja sekot līdzi spraigākajām Kontinentālās hokeja līgas sezonas beigu spēlēm arī internetā. Jo īpaši svarīgi tas ir apstākļos, kad LTV strādā krīzes budžeta režīmā un saviem skatītājiem daudz mazāk var piedāvāt interesantus jaunumus," uzsvēra LTV 7.kanāla direktors Mārtiņš Rinčs.

Savukārt ārvalstu hokeja līdzjutēji spēles varēs vērot Kontinentālās hokeja līgas oficiālajā mājaslapā "www.khl.ru".

Tuvākās "Rīgas Dinamo" spēles, kas tiks rādītas LTV 7.kanāla ēterā un internetā, notiks šodien plkst.19.20 un 21.februārī plkst.16.50 pret Novosibirskas "Sibirj", 23.februārī plkst.19.20 pret Novokuzņeckas "Metalurg", 25.februārī pret Habarovskas "Amur", bet regulāro sezonu mūsu hokejisti noslēgs 26.februārī plkst.19.20 ar spēli pret Habarovskas "Amur".

Sabiedrības "Tilde" translāciju tiešraidē vadītājs Eduards Kampe norāda, ka internets jau sen ir iekarojis mūsdienu cilvēku uzticību, liekot tam aizstāt tradicionālos izziņas avotus un mainīt ikdienas paradumus. "Translācijas internetā ir ērts, pieejams un ekonomiski izdevīgs veids, kā skatītāji operatīvi varēs sekot līdzi Kontinentālās hokeja līgas sezonas beigu spēlēm," sacīja Kampe.

Par LTV un "Tildes" radīto iespēju pateicīga ir arī "Dinamo Rīga" komanda.

"LTV un "Tilde" mums sagādājušas ērtības, kas daudziem sporta cienītājiem 21.gadsimtā šķiet jau ierasta lieta. Hokeja klubs "Dinamo Rīga" vēlas sniegt saviem faniem arvien lielāku servisu, tāpēc ceram, ka jau nākamajā sezonā hokeja spēļu skatīšanos hokeja kluba "Dinamo Rīga" interneta mājaslapā ieviesīsim kā regulāru un pastāvīgu iespēju," informēja "Dinamo Rīga" mārketinga direktors Mārtiņš Kalniņš.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu