Rīgas ''Dinamo'' atkal izglābjas (197)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Otrdien Rīgas "Dinamo" izbraukumā aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli pret Čerepovecas "Severstaļ". Pēc 2.trešdaļas "Dinamo" zaudēja ar rezultātu 1:3, tomēr pēdējā minūtē mūsu hokejisti izlīdzināja rezultātu 3:3. Sākās papildlaiks, kas beidzās bez vārtu guvuma, tomēr pēcspēles metienos "Dinamo" hokejisti svinēja uzvaru ar 4:3.

Papildināts viss teksts.

Spēles pirmajās divās minūtēs rīdzinieku vārtsargam Edgaram Masaļskim nācās atvairīt jau trīs bīstamus sāncenšu metienus, bet sestajā minūtē noraidīts uz divām minūtēm tika Miķelis Rēdlihs. Sešas sekundes līdz mazākuma beigām Staņislavs Jegorševs izdarīja precīzu metienu pa Masaļska vārtiem, bet tas dinamiešus nesapurināja.

Rīdzinieki joprojām nerādīja savu labāko sniegumu, kā rezultātā desmitajā minūtē mājinieki, spēlējot skaitliskajā vairākumā, pārsvaru dubultoja.

Pēc šiem notikumiem spēle izlīdzinājās un likās, ka pirmā trešdaļa tā arī noslēgsies, taču tad reidu uz Masaļska vārtiem veica Naģs un no asa leņķa meta neatvairāmi.

Otrās trešdaļas sākumā Rīgas klubs nopelnīja iespēju spēlēt vairākumā, tomēr pārspēt viesu vārtsargu Ratislavu Staņu joprojām neizdevās. Rīdzinieku aktivitāti uzbrukumā piebremzēja vairāki noraidījumi, taču trešdaļas beigās, spēlējot vairākumā, viesi varēja uzgavilēt, jo precīzs bija KHL labākais snaiperis Marsels Hosa.

Trešajā trešdaļā Rīgas "Dinamo" uzbruka arvien aktīvāk, bet arī Masaļskim nācās vairākkārt glābt komandu, kad ''Severstaļ'' spēlēja vairākumā. Trešdaļas vidū, spēlējot četri pret trīs, atkal precīzs bija Hosa, kurš samazināja rezultāta starpību līdz minimumam.

Teritoriālais pārsvars joprojām piederēja Rīgas vienībai, bet mājinieki atbildēja ar pretuzbrukumiem. Laba iespēja izlīdzināt rezultātu radās vairāk nekā divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām, kad rīdzinieki ieguva iespēju spēlēt vairākumā. Šī iespēja tika izmantota – pēc Hosas metiena ripu pielaboja un vārtos raidīja Maiks Iguldens, panākot 3:3.

Pagarinājumā komandas spēlēja piesardzīgi, lai gan tā izskaņā labas iespējas neizmantoja Jānis Sprukts, tādējādi viss izšķīrās pēcspēles metienos.

Mājinieki pirmo izgājienu realizēja, taču arī rīdzinieki atbildēja ar precīzu metienu. Vārtus guva pēcspēles metienu speciālists Aleksandrs Ņiživijs. Tad Jozefs Straka nespēja pārspēt Masaļski, bet izšķirošo "bullīti" realizēja Lauris Dārziņš.

Čerepovecas "Severstaļ" - Rīgas "Dinamo" 3:4 (3:0, 0:1, 0:2, 0:1)

Vārtu guvēji: Staņislavs Jegorševs (Šipačevs) (vair.) 7:04 (1:0); Viktors Tihonovs (Bardins, Šipacevs) (vair.) 9:53 (2:0); Ladislavs Naģs (Straka) 19:10 (3:0); Marsels Hosa (K.Rēdlihs, Dārziņš) (vair.) 36:28 (3:1); Hosa (Ozoliņš, Iguldens) (vair.) 49:00 (3:2); Maiks Iguldens (Hosa) (vair.) 58:14 (3:3); Lauris Dārziņš (pēcspēles metiens) (3:4).

Nākamo spēli Rīgas ''Dinamo'' aizvadīs 28.janvārī, kad izbraukumā mēģinās uzvarēt Mitišču "Atlant" vienību.


Komentāri (197)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu