Znaroks sola izmaiņas virknējumos; Skrastiņam veiktas dopinga analīzes (58)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc pirmā mača Vankūveras olimpiskajā hokeja turnīrā ar Krieviju (2:8) paziņojis, ka tiks koriģēti maiņu virknējumi, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Pēc spēles ar Krieviju 17. februāra vakara treniņu hokejisti aizvadījuši trenažieru zālē. Savukārt pa dienu treneru korpuss rūpīgi analizēja Latvijas–Krievijas spēles ierakstu. Secinājumi un priekšlikumi tiks paziņoti 18. februāra komandas sapulcē.

Znaroks spēlei ar Čehiju sola izmaiņas maiņu virknējumos, un treneru kolektīvs klātienē vēros Čehijas–Slovākijas spēli, kurā ar rezultātu 3:1 pārāki bija čehi.

Mačā ar Krievijas hokejistiem neveiksmīgi spēlēja aizsargu pāris Rodrigo Laviņš (spēles laiks - 14:07) un Guntis Galviņš (spēles laiks 12:49), kuri šajā spēlē nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -5, kas bija sliktākais rādītājs starp Latvijas izlases hokejistiem.

Tikmēr pēc zaudējuma pasaules čempioniem krieviem komandas kapteinim Kārlim Skrastiņam veiktas dopinga pārbaudes.

Nākamā spēle Latvijai 20. februārī plkst. 2.30 pēc Latvijas laika ar Čehijas izlasi, bet pēdējais grupas mačs - ar Slovākiju 21. februārī plkst. 2.30.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu