Krievijas mediji: Šuplers atstās Rīgas ''Dinamo'' (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc šīs sezonas varētu atstāt klubu, raksta Krievijas portāls shaybu-shaybu.ru.

Pēc portāla rīcībā esošās informācijas Šuplers pēc 2009./2010. gada sezonas atstāšot Rīgas ''Dinamo'' galvenā trenera amatu, un viņa vietā komandu varētu vadīt kāds speciālists no Kanādas.

Tāpat Rīgas kluba vadība turpinot sarunas par līgumattiecību turpināšanu ar komandas kapteini Sandi Ozoliņu, kā arī KHL labāko snaiperi slovāku Marselu Hosu, kurš šobrīd savas valstsvienības sastāvā cīnās Vankūveras olimpiskajās spēlēs. 

Šuplers ar Rīgas ''Dinamo'' komandu sāka strādāt 2008. gada vasarā.

Pēc pārtraukuma, kas saistīts ar Vankūveras olimpiskajām spēlēm, Rīgas ''Dinamo'' dosies KHL regulārās sezonas pēdējā izbraukuma tūrē, sacenšoties ar Omskas ''Avangard'' (3. martā), Kazahstānas klubu Astanas ''Baris'' (5. martā) un Ufas ''Salavat Julajev'' (7. martā).

Šobrīd rīdzinieki turnīra tabulas Rietumu konferencē atrodas 8. pozīcijā, par 6 punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju klubu Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas ir Jūliusa Šuplera vadītās vienības sīvākais konkurents par tikšanu izslēgšanas spēļu turnīrā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu