Rīgas ''Dinamo'' izšķirīgās spēles tiešraidē pārraidīs arī TV3 (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' pēdējās trīs spēlēs regulārajā čempionātā tiešraidē varēs vērot arī kanālā TV3, TVNET informēja TV3 sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone.

Tā kā šobrīd daudziem skatītājiem Latvijā nav iespēja vērot izšķirīgās KHL regulārās sezonas noslēguma spēles ierastajos kanālos, ''Viasat Sport Baltic'' (VSB) sadarbībā ar TV3 radis iespēju mačus ar Rīgas ''Dinamo'' līdzdalību raidīt TV3 kanālā.

Tāpat tiešraidē šīs spēlēs būs skatāmas VSB ēterā un kanālā LTV7.

Kā ziņots, Rīgas ''Dinamo'' spēles atkārtojumos būs iespējams noskatīties arī LTV1 kanālā.

Spēļu grafiks

3.martā plkst. 15.00 Rīgas ''Dinamo'' - Omskas ''Avangard''

5.martā plkst. 15.00 Rīgas ''Dinamo'' - Astanas ''Baris''

7.martā plkst. 14.00 Rīgas ''Dinamo'' - Ufas ''Salavat Julajev''

Šobrīd rīdzinieki KHL turnīra tabulas Rietumu konferencē atrodas 8. pozīcijā, par 6 punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju klubu Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas ir Jūliusa Šuplera vadītās vienības sīvākais konkurents par tikšanu izslēgšanas spēļu turnīrā.

Regulārajā čempionātā jāaizvada 56 spēles, bet ''play-off'' turnīrā cīņu par Gagarina kausu turpinās katras konferences labākās astoņas komandas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu