Piedzēries skatītājs satraumē "Salavat Julajev" vārtsargu (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kāds piedzēries skatītājs Jekaterinburgā svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas "Salavat Julajev" vārtsargam Vitālijam Koļesņikam ar nūju pārsita galvu.

Incidents notika KHL Gagarina kausa turnīra pirmās kārtas jeb Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas trešajā mačā, kurā "Salavat Julajev" komanda ar 3:4 zaudēja vietējam klubam "Avtomobilist".

Spēles 17.minūtē kāds manāmi iereibis skatītājs bija pārvarējis drošības barjeru un, piegājis pie "Salavat Julajev" rezervistu soliņa, ar nūju sāka sist pa galvu Ufas kluba rezerves vārtsargam Koļesņikam, kurš, neko nenojaušot, sēdēja uz rezervistu soliņa. Šajā incidentā Koļesņikam tika pārsista galva un viņš guva smadzeņu satricinājumu.

Iekarsušo skatītāju apturēja milicija un viņš tika izvests no arēnas. Savukārt "Salavat Julajev" galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs kopā ar komandu devās uz ģērbtuvēm. Atlikušās trīs pirmās trešdaļas minūtes tika izspēlētas jau pēc pārtraukuma.

Pēc mača Bikovs pauda sašutumu par notikušo, piebilstot, ka lūgs KHL vadību, lai sērijas ceturtā spēle tiktu pārcelta uz neitrālu laukumu.

Arī "Salavat Julajev" aizsargs Oļegs Tverdovskis atzina, ka šādiem incidentiem hokejā noteikti nav vietas.

"Es pat īsti nezinu, kā tas viss notika. Kaut kāds vīrietis sākumā sāka kaut ko bļaut, bet pēc tam paņēma nūju no mūsu rezervistu soliņa, satvēra to abās rokās un sāka sist pa galvu mūsu vārtsargu. Hokejs - tas nav karš, bet sports. Šāds incidents nekur neder. Nūja ir ierocis, ar kuru var nogalināt," skarbi izteicās Tverdovskis.

Neskatoties uz zaudējumu mačā, sērijā līdz trīs uzvarām "Salavat Julajev" saglabāja vadību ar rezultātu 2-1.

Kā ziņots, "Salavat Julajev" komanda kļuva par šīs sezonas KHL regulārā čempionāta uzvarētāju un savā īpašumā saņēma Kontinenta kausu. Savukārt līgas debitanti "Avtomobolist" ieņēma astoto vietu Austrumu konferencē, tikai regulārā čempionāta pēdējā spēļu kārtā nodrošinot sev vietu Gagarina kausa izcīņā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu