Koļesņiks: Pēc ārsta vārdiem, man ļoti paveicās (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas "Salavat Julajev" vārtsargs Vitālijs Koļesņiks intervijā izdevumam ''Sport Express'' pastāstīja par notikušo incidentu, kad viņam kāds piedzēries Jekaterinburgas "Avtomobilist" līdzjutējs ar nūju pārsita galvu.

''Jau pašā spēles sākumā vairāki līdzjutēji uzvedās ļoti agresīvi. Es un citi spēlētāji centāmies viņus nomierināt, bet neizdevās,'' teica Koļesņiks. 

''Pēkšņi ieraudzīju, ka kāds puisis paņēmis nūju un sit. No pirmā sitiena izvairījos, bet otrais trāpīja pa galvu. Kas notika tālāk, īsti neatceros. Man uzlika vairākas šuves, pēc tam atgriezos pie komandas. Pēc ārsta vārdiem, man ļoti paveicās. Ja būtu trāpīts nedaudz citur, tad varētu kļūt par invalīdu,'' viņš sacīja.

Kā ziņots, incidents notika Gagarina kausa izcīņas (KHL) Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā mačā, kad "Salavat Julajev" ar 3:4 viesos piekāpās vietējai komandai.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu