LTV7 tiešraidē pārraidīs visas Rīgas ''Dinamo'' spēles ar MVD (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Gagarina kausa izcīņas (KHL) Rietumu konferences pusfināla sērijas spēles starp Rīgas ''Dinamo'' un Latvijas valstsvienības galvenā trenera Oļega Znaroka un viņa asistenta Harija Vītoliņa vadīto Balašihas MVD tiešraidē demonstrēs kanālā LTV7.

LTV7 tiešraidē rādīs visas abu komandu spēles, ko papildinās arī hokeja studija, tāpat intervijas ar hokejistiem pēc katra aizvadītā perioda, abu komandu statistika, spilgtāko momentu atkārtojumi, balsojumi un citas interesantas lietas, TVNET informē LTV7 sporta daļa.

Sava laukuma priekšrocības būs MVD hokejistiem. Pirmās divas spēles līdz četrām uzvarām tiks aizvadītas Balašihā, bet nākamās divas Rīgā.

Ja nepieciešams, piektā spēle būs Balašihā, sestā Rīgā un septītā atkal izbraukumā.

MVD mājas spēles darbadienās parasti aizvada 18.30 pēc Latvijas laika. Pirmā cīņa un arī tiešraide paredzēta piektdien, 19. martā, otrā – sestdien, 20. martā. Spēles Rīgā būs pirmdien, 22. martā un otrdien, 23. martā, piektā spēle paredzēta ceturtdien, 25. martā, sestā – sestdien, 27. martā, un septītā – pirmdien, 29.martā.

Spēles komentēs Anatolijs Kreipāns, Jānis Stepītis un Mariss Andersons, hokeja studijas vadīs Dāvids Ernštreits, tajās viesosies dažādi hokeja eksperti.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu