Sotnieks: Pret MVD spēles būs vēl grūtākas (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pirms gaidāmajām Gagarina kausa izcīņas (KHL) Rietumu konferences pusfināla sērijas spēlēm starp Rīgas ''Dinamo'' un Latvijas valstsvienības galvenā trenera Oļega Znaroka un viņa asistenta Harija Vītoliņa vadīto Balašihas MVD rīdzinieku aizsargs Kristaps Sotnieks norāda uz uz MVD komandas augsto disciplinētību.

Sotnieks intervijā kluba mājas lapā pastāstīja, ka pēc uzvaras izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pār Sanktpēterburgas SKA ir lieliskas sajūtas. ''Baiļu pirms izšķirīgajām spēlēm nebija, jo mēs viņiem bijām soli priekšā. Tieši SKA vajadzēja uztraukties,'' atzīmē rīdzinieku aizsargs.

''Pagājušajā sezonā pirmo reizi spēlēju ''play–off''. Tik augstā līmenī nebiju spēlējis, tādēļ uztraucos vairāk nekā parasti, taču šogad tā vairs nebija,'' uz pārliecības pieaugumu aizvadītās sezonas laikā norāda Sotnieks.

''Visa komanda labi nospēlēja. Uzbrukumā labi darbojās Miķelis Rēdlihs, visa viņa maiņa [Lauris Dārziņš un Martins Karija] bija ļoti aktīva. Aizsardzībā jāizceļ Ozoliņš un Sorokins. Tāpat arī es ar Krišjāni Rēdlihu nebojājām kopskatu.''

''Spēlēt pret MVD būs vēl grūtāk. Viņiem ir ļoti disciplinēta komanda. Katrs spēlētājs zina savu manevru, taču, ja izpildīsim treneru uzstādījumus, tad varam nospēlēt veiksmīgi,'' gaidāmās spēles pret Balašinas klubu ieskicē Latvijas izlases un Rīgas '"Dinamo'' aizsargs.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu