Biļešu cenas uz Rīgas ''Dinamo'' 2. kārtas ''play off'' spēlēm nepaaugstinās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

A/s ''Dinamo Rīga'' padomes un valdes locekļi, novērtējot līdzjutēju milzīgo atbalstu komandai, nolēma nepaaugstināt biļešu cenas uz Gagarina kausa izcīņas (KHL) ''play-off'' otrās kārtas mājas spēlēm ''Arēnā Rīga'' starp Rīgas ''Dinamo'' un Balašihas klubu MVD, TVNET informēja klubā.

Biļešu cenas uz Rīgas ''Dinamo'' ''play-off'' mājas spēlēm ''Arēnā Rīga'' atkarībā no sektora būs 7, 10, 15, 18 un 20 lati, un tās no 17. marta plkst. 12.00 būs nopērkamas visās ''Biļešu servisa'' tirdzniecības vietās.

Savukārt stāvvietu biļešu cena būs 5 lati, taču tās tiks atvērtas tirdzniecībai tikai gadījumā, ja tiks pārdotas visas sēdvietas. Ierobežotā skaitā būs pieejamas arī biļetes ar 50% atlaidi pensionāriem, skolēniem un studentiem.

Uz otrās kārtas ''play-off'' mačiem ''Arēnā Rīga'' sezonas platīna abonementu īpašnieki saglabās esošās vietas, bet zelta un sudraba abonementu īpašnieki, uzrādot 2009./2010. gada sezonas abonementus, no 17. marta plkst. 10.00 līdz 19. marta plkst. 12.00 ''Arēnas Rīga'' ložu kasēs (kasu darba laiks – 17. un 18. martā no 10.00 – 15.00, 19. martā no 10.00 – 12.00) varēs iegādāties biļetes esošajās sēdvietās.

Pēc 19. marta abonementu neizpirktās biļetes, kā arī sadarbības partneru neizpirktās rezervētās biļetes tiks palaistas brīvā tirdzniecībā, un tās spēļu dienās 22. un 23. martā no plkst. 16.00 būs nopērkamas visās ''Biļešu servisa'' tirdzniecības vietās.

Biļetes uz Rīgas ''Dinamo'' ''play-off'' mājas spēlēm nopērkamas visās ''Biļešu servisa'' tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu