Vairākiem Rīgas ''Dinamo'' hokejistiem ir mikrotraumas (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Lielai daļai Rīgas ''Dinamo'' hokejistu šobrīd ir mikrotraumas - dažādi sasitumi, taču tas neliegs viņiem ar pilnu spēku doties cīņā Gagarina kausa izcīņas (KHL) Rietumu konferences pusfinālā mačos ar Latvijas valstsvienības galvenā trenera Oļega Znaroka un viņa asistenta Harija Vītoliņa vadīto Balašihas klubu MVD, sarunā ar TVNET pastāstīja kluba preses sekretārs Jānis Stepītis.

''Komanda galveno uzdevumu jau ir izpildījusi, un ''play off'' turnīrā nebūtu loģiski prasīt kaut ko vairāk. Skaidrs, ka spēlētāji ies laukumā ar domu cīnīties tikai un vienīgi par uzvaru katrā spēlē,'' sacīja Stepītis.

Šobrīd nav īsti zināms, vai komandai pret Balašihas vienību varēs palīdzēt aizsargs Rodrigo Laviņš. ''Pagaidām vēl nav skaidrības, vai Laviņš varēs spēlēt. Ar komandu viņš slido un trenējas, taču pusslimu laukumā laist nebūtu lielas jēgas, bet vēl ir laiks, lai pēc iespējas labāk varētu savest kārtībā veselību,'' viņš sacīja.

Tāpat viņš atklāja, ka daļa spēlētāju šobrīd nav labākajā fiziskajā kondīcijā. ''Vairākiem hokejistiem ir mikrotraumas - sasitumi, tomēr tas neliegs doties cīņā,'' teica Stepītis. ''Visi trenējas un ir gatavi palīdzēt komandai. Par Masaļski [Edgaru] un Ankipānu [Ģirtu] gan skaidrs - viņi šajā sērijā nepiedalīsies.''

Sērijas pirmās divas spēles līdz četrām uzvarām tiks izspēlētas 19. un 20. martā Balašihā, nākamie divi mači tiks aizvadīti ''Arēnā Rīga''. Ja būs nepieciešams, piektā spēle būs Balašihā, sestā Rīgā un septītā atkal Krievijā.

Kā zināms, Gagarina kausa izcīņas (KHL) pirmajā kārtā līdz trīs uzvarām Rīgas ''Dinamo'' ar 3-1 pieveica Rietumu konferences līdervienību Sanktpēterburgas SKA.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu