Vitālijs Koļesņiks: Man vēl joprojām sāp galva (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas "Salavat Julajev" vārtsargs Vitālijs Koļesņiks, kuram kāds piedzēries līdzjutējs ar nūju pārsita galvu, atzina, ka viņam joprojām sāp galva, tomēr viņš cer jau pavisam drīz atgriezties ierindā.

Koļesņiks laikrakstam "Sport-Ekspress" atzina, ka pēc gūtā smadzeņu satricinājuma galva joprojām sāp, tomēr sāpes nav tik lielas kā pirmajās dienās.

"Salīdzinot ar svētdienu un pirmdienu, šobrīd jūtos labi," izteicās Koļesņiks. "Ārsti cenšas mani nomierināt. Tāpat man tiek injicēts speciāls pretsāpju līdzeklis."

"Sitiena atkārtojumu noskatījos vienu reizi, un mani iespaidi ir šausmīgi. Pārliecinājos par to, ka biju tikai pāris centimetru attālumā no lielām nepatikšanām," izteicās Koļesņiks.

"Jā, es jau vēlos doties uz ledus, tomēr ārsti vēl neļauj. Drīzumā man būs speciāla medicīniskā izmeklēšana. Ceru, ka pēc tās man atļaus atsākt treniņus. Es ticu, ka komandai varēšu palīdzēt jau konferences pusfinālā," piebilda Koļesņiks.

Jau ziņots, ka KHL Gagarina kausa turnīra pirmās kārtas jeb Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas starp Jekaterinburgas "Avtomobilist" un "Salavat Julajev" komandu trešajā spēlē svētdien kāds piedzēries skatītājs Jekaterinburgā Koļesņikam ar nūju pārsita galvu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu