Busulis un Lācis rada odu Latvijas hokejam (43)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Hokeja iedvesmots, mūziķis Intars Busulis kopā ar TV3 radījis odu jeb himnu Latvijas hokejam, spēlētājiem un līdzjutējiem, TVNET informē projekta autori.

Oda hokejam

Busuļa dziedātajai Spēka dziesmai Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfs, ''Dejo ar zvaigzni'' žūrijas pārstāvis Alberts Kivlenieks radījis pat deju, ko visiem hokeja līdzjutējiem apgūt un ik reizi, kad dziesma būs dzirdama, kopīgi uzdancot!

Pilns Spēka dziesmas pirmatskaņojums un dejas demonstrējums gaidāms "Dejo ar zvaigzni" finālā šajā svētdienā, 11.aprīlī. I.Busulis šajā svētku reizē iejutīsies arī "Dejo ar zvaigzni" žūrijas locekļa godā.

Dziesmas autori un dejas horeogrāfs tic un cer, ka Latvijas hokejisti gaidāmajā čempionātā darīs labāko, ko var, un hokeja līdzjutējiem sniegs ne vienu vien neaizmirstamu spēli!

''Kā ikviens latvietis, arī es gribu kaut kam ticēt, un šī ir viena no tām lietām, kurai es ticu - mūsu sportistiem, konkrētajā gadījumā mūsu hokejistiem. Dziesma radās nejauši, bet domāju, ka pamatoti!'' teica Busulis.

Spēka dziesmas mūzikas autors ir Kārlis Lācis, dzied Intars Busulis, bet vārdus sacerējis Jānis Elsbergs.

Pasaules čempionātā Latvijas valstsvienība spēlēs vienā, B apakšgrupā ar Vankūveras olimpisko spēļu čempioni Kanādu, Itāliju un Šveici.

Turnīrs risināsies no 7. līdz 23. maijam, bet līdz tam Latvijai paredzētas sešas pārbaudes spēles - pa divām ar Franciju, Baltkrieviju un Slovākiju.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu