Ivanāns atzīts par visnelietderīgāko spēlētāju NHL (79)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Raitis Ivanāns atzīts par šīs sezonas visnelietderīgāko spēlētāju Nacionālajā hokeja līgā (NHL) interneta portāla "Bleacherreport" vērtējumā.

Šīs interneta mājaslapas veidotāji tradicionāli sezonas beigās piešķir titulus NHL spēlētājiem, tiesa, ar savdabīgu pieskaņu. Pretēji NHL sezonas vērtīgākā spēlētāja balvai "Bleacherreport" izceļ visnelietderīgākā spēlētāja titula ieguvēju.

Šo titulu piešķir NHL visnevērtīgākajam, bet ne pēc atalgojuma, spēlētājam, kurš komandai nav bijis izdevīgs nekādā vērtējumā. Šosezon šo titulu saņēma Ivanāns, kurš pārstāv Losandželosas "Kings" komandu.

"Ivanāns nospēlēja 60 mačus un neguva nevienu rezultativitātes punktu. Nulle punktus! Tas ir neticami. Lai gan viņš piedalījās lielākajā daļa spēļu, Ivanāns nevienā mačā laukumā nebija ilgāk par deviņām minūtēm un 20 sekundēm, un ne reizi neizcēlās ar rezultativitātes punktiem," norādīja portāla "Bleacherreport" hokeja eksperti.

"Nekādu nejaušu vārtu guvumu un nekādu sekundāru rezultatīvo piespēļu. Pilnīgi nekā. Pat dažiem rezerves vārtsargiem ir vairāk rezultatīvu piespēļu," norāda eksperti.

Šosezon 60 aizvadītajās spēlēs Ivanāns ir nopelnījis 136 soda minūtes un izdarījis tikai 18 metienus pa vārtiem. Tāpat viņš nopelnījis arī negatīvu lietderības koeficientu -8.

NHL Rietumu konferencē, kurā jau pāris dienas ir zināmas visas Stenlija kausa dalībkomandas, "Kings" ar 99 punktiem 81 spēlē ieņem septīto vietu, bet par punktu vairāk ir sestajā vietā esošajam Nešvilas "Predators" klubam, kas aizvadījis visas 82 regulārā čempionāta spēles.

"Kings" hokejisti regulārā čempionāta pēdējā mačā izbraukumā tiksies ar Kolorādo "Avalanche" vienību.

Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu