Znaroks un Vītoliņš uzvaras attālumā no KHL čempiontitula (50)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: khl.ru

Gagarina kausa izcīņas (KHL) piektajā finālspēlē piektdien uzvaru 3:2 pār pašreizējo kausa īpašnieci Kazaņas ''Ak Bars'' savā laukumā izcīnīja Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētie Balašihas MVD hokejisti, nonākot viena panākuma attālumā no triumfa turnīrā.

Papildināts viss teksts.

Vēl trešās trešdaļas sākumā rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet uzvaru laukuma saimniekiem nodrošināja Romāna Derļuka precīzais metiens 47. minūtē.

Spēles izskaņā vairākkārt savu meistarību nācās demonstrēt MVD vārtsargam Maiklam Gārnetam, kurš ar saviem pienākumiem tika galā lieliski, palīdzot gūt savai komandai trešo uzvaru pēc kārtas.   

Balašihas MVD - Kazaņas ''Ak Bars'' 3:2 (1:1, 1:1, 1:0)

Vārtu guvēji: Dmitrijs Obuhovs (Tereščenko, Ņikuļins) 13:38 (0:1), Filips Novāks (Štrbaks, vair.) 15:22 (1:1), Deniss Kokarevs (Cvetkovs) 39:08 (2:1), Aleksejs Jemeļins (Kazionovs) 39:55 (2:2), Romāns Derļuks (Cvetkovs, Kokarevs) 46:07 (3:2).

Sērijā līdz četrām uzvarām 3-2 priekšā atrodas MVD komanda.

Sezona savainojuma dēļ beigusies ''Ak Bars'' kapteinim Aleksejam Morozovam, kurš traumu guva sērijas trešajā spēlē.

Nākamo, iespējams, pēdējo spēli abas komandas izspēlēs 25. aprīlī ''Ak Bars'' laukumā.

Pirmajās divās spēlēs uzvaru 3:2 un 4:1 viesos izcīnīja ''Ak Bars'' vienība, bet trešajā un ceturtajā mačā Kazaņā pārāks ar 3:2 un 2:1 bija Balašihas MVD klubs.

Rietumu konferences finālā Balašihas MVD 4-3 pārspēja pagājušā gada finālisti Jaroslavļas "Lokomotiv", bet Kazaņas ''Ak Bars'' austrumu zonā 4-2 pieveica regulārā čempionāta labāko komandu Ufas ''Salavat Julajev''.

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu