Latvijas hokeja izlase spēlei ar Kanādu gatavojas ierastā ritmā (23)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas hokeja izlase spēlei ar Kanādu gatavojas ierastā ritmā, kurā viss ir saplānots līdz sīkumam un sīkākajai detaļai.

Izlases dienas grafiks ir hokeja čempionātos ierasts - brokastis, treniņš, pusdienas, vakara sapulce un spēļu analīze, vakariņas un naktsmiers, kas komandai sākas plkst. 23. Līdz šim Manheimā minētajā grafikā nekādu izmaiņu nav bijis, jo arī brīvā laika, ko varētu veltīt citām nodarbēm, nav bijis īpaši daudz, aģentūrai BNS pastāstīja Latvijas izlases preses sekretāre Vita Ļebedeva.

Ja izlases spēlētājiem gadās kāds nedaudz lielāks atpūtas brīdis, tad pēc brīvas izvēles viņi var doties nelielā pastaigā vai izbraucienā ar sabiedrisko transportu pa pilsētu, ko daži spēlētāji arī izmanto. Pagaidām organizēti izbraukumi uz kādu atpūtas vietu, kā tas ir noticis citos čempionātos, vēl netiek plānoti, jo šobrīd, kad čempionāts vēl tikai ir sācies, galvenais ir un paliek darbs.

Izlase dzīvo septiņu minūšu brauciena attālumā no Manheimas SAP arēnas. Četrzvaigžņu viesnīca "Park Inn" atrodas pusceļā starp halli un pilsētas centru, klusā rajonā, kur hokejistiem nekādi blakustrokšņi naktsmieru netraucējot.

Viesnīca ir laba līmeņa, un arī piedāvātā ēdienkarte atbilstot sportistu vajadzībām. Mazāka izvēle zviedru galdā bijusi pirmajā dienā, kad piedāvāts tikai viens gaļas un zivju ēdiens, taču pēc tam, kad par to aizrādīts, nākošajā dienā ēdienu sortiments paplašināts un tagad tas ir apmierinošs. Hokejistiem tiekot piedāvāti arī augļi un svaigi spiestas augļu sulas.

Lielākas problēmas Latvijas izlases hokejistiem sagādājušas iespēja viesnīcu numuriņos lietot internetu. Sākotnēji prasīti 190 eiro no cilvēka par iespēju globālo tīmekli lietot divas nedēļas. Situāciju atrisinājis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents un Latvijas delegācijas vadītājs pasaules čempionātā Kirovs Lipmans, kurš samaksājis par internetu visai komandai.

Manheimas "Park Inn" hotelī no citām pasaules čempionāta dalībkomandām dzīvo tikai Norvēģijas izlase, bet pārējās komandas ir izmitinātas citās viesnīcās.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu