Raiens Smits uzsver Rīgas "Dinamo" faktoru (18)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas valstsvienībā pasaules čempionātā nav Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigžņu, taču vairāk nekā pusi sastāva veido viena kluba - Rīgas "Dinamo" - spēlētāji, tādēļ pretinieku komandai vismaz vienā ziņā ir priekšrocība, uzskata Kanādas izlases kapteinis Raiens Smits.

Aizvadot sezonu vienā komandā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), Latvijas hokejisti labi zina viens otra spēli, tādēļ laukumā viņiem nav problēmu saprasties, žurnālistiem stāstīja Smits. "Viņi spēlē kopā un atrod ceļu uz to īpašo [komandas] ķīmiju," svētdien pēc Kanādas izlases treniņa teica Smits.

Treniņā Smits gan guva potītes traumu un izlaida vairākus vingrinājumus, taču vēlāk atgriezās uz ledus un teica, ka savainojums nav pārāk nopietns.

Kanādas izlases galvenais treneris Kreigs Maktavišs svētdien treniņā spēlētāju maiņas saglabāja tādas pašas kā pirmajā cīņā pasaules čempionātā, kurā kanādieši pārspēja Itālijas izlasi.

Kanādas hokeja speciālisti uzskata, ka pret Latviju Maktavišs komandai vēl ļaus spēlēt līdzšinējās maiņās, lai hokejisti labāk viens ar otru laukumā aprastu, bet izmaiņas varētu sekot nākamajās cīņās.

Sastāva papildinājumu Kanādas izlase pasaules čempionātā vairs negaida, informēja nacionālās izlases ģenerālmenedžeris Marks Mesjē. "Tam būtu jābūt kādam īpašam spēlētājam un īpašai situācijai, lai kādu vēl aicinātu," viņš teica.

Jau ziņots, ka Latvijas un Kanādas izlašu spēle pirmdien Manheimā sāksies plkst. 21.15 pēc Latvijas laika.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu