Šveice pieveic itāļus, Dānija pārspēj ASV (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules hokeja čempionātā Manheimā B apakšgrupas spēlē otro uzvaru guvusi Šveices izlase, kas priekšsacīkstēs ar 3:0 pieveica Itālijas komandu.

Spēles rezultātu otrās trešdaļas otrajā minūtē ar spēcīgu plaukstas metienu tālajā augšējā stūrī atklāja Tibo Monē, kuram tas bija otrais rezultativitātes punkts turnīrā. 

Trešajā trešdaļā šveicieši guva vēl divus vārtus, tādējādi izcīnot otro uzvaru čempionātā. Ar precīziem metieniem atzīmējās Demjens Brunners (47') un Martins Pluss (60').

Itālijas vārtsargs Daniels Bellisimo atvairīja 49 pretinieku metienus, savukārt Martins Gerbers tika galā ar visiem 15 itāļu raidījumiem.

Šveice - Itālija 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)

Vārtu guvēji: Tibo Monē (Sēgers) 21:20 (1:0), Demjens Brunners (Savarī, Josī) 46:39 (2:0 vair.), Martins Pluss 59:44 (3:0 tukšos vārtos).

Dienas otrajā B apakšgrupas spēlē plkst. 21.15 pēc Latvijas laika Manheimas SAP arēnā tiksies Latvijas izlase un pēdējo divu gadu fināliste Kanāda.

Kā ziņots, turnīra pirmajā mačā Šveice ar 3:1 pieveica Latviju, bet Itālija 1:5 piekāpās kanādiešiem.

Tikmēr Ķelnē par otro pārsteigumu parūpējās Dānijas komanda, kas ar 2:1 pagarinājumā D apakšgrupas spēlē pieveica ASV valstsvienību.

ASV izlases labā precīzi meta Kīts Jandls, bet Dānijas komandā izcēlās Larss Elers un Stefans Lasens, kurš pagarinājuma trešajā minūtē guva uzvaru nesošos vārtus.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu