Sprukts: Iegāza spēle mazākumā (17)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas izlases uzbrucējs Jānis Sprukts pēc zaudējuma Kanādai sacīja, ka komandu iegāzusi spēle mazākumā, jo pretinieki meistarīgi izmantojuši viena spēlētāja pārsvaru.

"Neteiktu, ka mūs iegāza noraidījumi, mūs iegāza spēle mazākumā. Viņi mūs izvalkāja ar diagonālām piespēlēm, saraustīja un arī metieni izdevās lieliski. Pēc tam, kad vairākumā kanādieši savu panāca, mača beigas viņi vienkārši nospēlēja, iniciatīvu atdodot mums," sacīja uzbrucējs.

Komentējot spēles sākumā nopelnīto noraidījumu, Sprukts sacīja, ka viņš slidojis kanādietim garām, kontakts ar viņu bija. "Mazliet aizķēru, taču man liekas, ka kanādiets tur arī pietēloja, bet tiesnesis nosvilpa," situāciju, pēc kuras mača sākumā tika zaudēti pirmie vārti, skaidroja Sprukts.

Arī turpinājumā tiesneša lēmumi uzbrucējam šķituši interesanti, un tieši tas palīdzējis komandai kļūt niknākai un spēlēt agresīvāk. Komanda mēģinājusi mainīt cīņas ritējumu taču nav izdevies gūt vārtus. "Cenšamies, taču pagaidām ne viss sanāk," piebilda Sprukts.

Spēlē pret Kanādu viņš juties labāk nekā mačā pret Šveici. "Spēlēt man bija vieglāk, kājas bija svaigākas, sajūtas labākas. Domāju, ka tālāk būs labāk," optimismu pēc otrās neveiksmes divos mačos nebija zaudējis Sprukts.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase pirmdien Kanādai zaudēja ar 1:6. Apkāgrupu turnīra pēdējā spēle Latvijai būs trešdien ar Itāliju, kas līdz šim arī piedzīvojusi divus zaudējumus.

Trešdienas spēles uzvarētāji cīņu turpinās otrajā posmā, bet zaudētāji cīnīsies par palikšanu augstākajā divīzijā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu