Stamkoss slavē Kanādas spēli vairākumā (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vieglās uzvaras 6:1 pirmdien pār Latviju, Kanādas hokeja izlases uzbrucējs Stīvs Stamkoss atzinīgi izteicās par savas komandas spēli skaitliskajā vairākumā.

Četrus no sešiem vārtiem kanādieši guva skaitliskajā vairākumā. ''Speciālās maiņas bija varenas,'' Stamkosu citē Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājas lapa internetā. ''Mēs guvām vairākus svarīgus vārtus vairākumā. Mūsu spēle mazākumā bija lieliska un vārtsargi lieliski. Šī mums bija svarīga spēle.''

Kanādas izlase aizvadīja pirmo spēli bez komandas kapteiņa Raiena Smita, kurš savainoja potīti pirmajā spēlē pret Itāliju, un turnīrs viņam ir beidzies. Pirms spēles ar Latvijas izlases kapteini Herbertu Vasiļjevu sasveicinājās Rejs Vitnijs, taču no Kanādas nometnes nav nekādu ziņu, kurš varētu būt komandas kapteinis.

''Vienmēr ir smagi zaudēt kapteini, tādu pieredzējušu spēlētāju kā viņu,'' sacija Stamkoss. ''Viņš ir lielisks ģērbtuvē. Viņš rāda piemēru. Viņš jau agrāk ir uzvarējis [pasaules čempionātā]. Tomēr mums ir arī citi puiši, no kuriem kāds varētu stāties viņa vietā.''

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu