Znaroks: Ielaist divus vārtus vairākumā - tā ir katastrofa (76)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc zaudējuma Čehijai ar 1:3 atzina, ka ielaist divus vārtus vairākumā ir katastrofa, tomēr kopumā Latvijas izlase nav spēlējusi slikti.

"Spēlējām tīri labi, vienīgais ielaidām divus vārtus vairākumā. Ko lai saka, tā, protams, ir katastrofa. Mums bija momenti, vajadzēja pieciem pret trīs iemest, izmantot vairākumu, taču, ja neiemet vairākumā - viss spēles pavediens trūkst un iznākums ir loģisks," atzina Znaroks, piebilstot, ka vienādos sastāvos spēle tomēr bijusi līdzīga.

Nespēju izmantot skaitlisko pārsvaru treneris skaidroja ar spēles nozīmību. "Grūti pateikt, vai tās ir noguruma sekas. Drīzāk tie ir nervi, jo spēle bija par astoto vietu. Uzvari - esi astotais, zaudē - paliec 12. vietā. Visu izšķīra šī viena spēle." Znaroks nosliecās uz to, ka izlases hokejistiem psiholoģiskais slogs atbildīgākajos brīžos sapinis rokas un kājas.

Komandai pietrūcis Mārtiņa Karsuma, kurš, lai arī kā centies, tomēr cirkšņa savainojuma dēļ spēlēt nav varējis.

Trešajā periodā izkritis arī Aleksandrs Jerofejevs, kurš pēdējos trīs mačus aizvadījis ar injekcijām, savukārt Kasparam Saulietim spēles vidū bijušas problēmas ar vēderu, tāpēc viņam nācies uz laiku doties uz labierīcībām.

"Kā sanāca, tā sanāca. Sezona bija gara, un beidzot tā ir beigusies, ar ko puišus arī apsveicu," preses konferencē sacīja Latvijas izlases galvenais treneris.

Savukārt Čehijas izlases galvenais treneris Vladimirs Rūžička, ar kuru Znaroks ir labi paziņas, jo savulaik abi viens pret otru spēlējuši jau jauniešu vecumā un junioros, bet Ziemeļamerikā pat kādu laiku bija vienā komandā, atzina, ka spēle nav bijusi viegla. "Sākām labi, taču vienalga pēc pirmā perioda bija neizšķirts 0:0. Visu izšķīra divi mazākumā gūtie vārti. Trešajā periodā Latvijas izlase attapās, spēlēja labi, tomēr mēs pēc zaudētajiem vārtiem uzreiz atguvāmies, iemetām paši, nodrošinot uzvaru," sacīja Rūžička.

Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu