Medvedevs: NHL klubs viesosies Rīgā (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs pavēstījis, ka Rīgas ''Dinamo'' hokejisti savu līdzjutēju priekšā aizvadīs paraugspēli pret vienu no Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubiem - Fīniksas "Coyotes" vai Karolīnas "Hurricanes".

''Spēles starp Krievijas un Ziemeļamerikas komandām sen nav notikušas. Esmu priecīgs, ka esam tuvu, lai parakstītu vienošanos par divām spēlēm, kas notiks Sanktpēterburgā un Rīgā,'' portālā sports.ru citēts KHL vadītājs. ''Domāju, ka līdzjutēju interesei jābūt lielai.''

Viņš pastāstījis, ka vienā no spēlēm ar NHL klubu ("Coyotes" vai "Hurricanes") tiksies Sanktpēterburgas SKA, bet otru savā laukumā aizvadīs Rīgas ''Dinamo''.

Tāpat Medvedevs minējis, ka nākotnē, iespējams, tiks izspēlētas spēles, kad savā starpā tiksies Stenlija kausa ieguvējs ar Gagarina kausa izcīņas uzvarētāju - lai noskaidrotu spēcīgāko klubu pasaulē.

Pagājušajā mēnesī Kanādas sporta aģentūra TSN izplatīja informāciju, ka pirms nākamās KHL sezonas Rīgas ''Dinamo'' varētu aizvadīt draudzības spēli tieši ar "Coyotes".

Toreiz Rīgas ''Dinamo'' preses sekretārs Jānis Stepītis sarunā ar TVNET izteicās, ka par šādas spēles norisi ir pāragri spriest.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu