Marsels Hosa: Rīgu atcerēšos mūžam (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Bijušais Rīgas ''Dinamo'' slovāku uzbrucējs Marsels Hosa, kurš pagājušajā sezonā kļuva par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labāko snaiperi, intervijā portālam sportbox.ru pastāstījis, ka aizvadījis fantastisku sezonu un Rīgā pavadīto laiku atcerēsies mūžam.

''Aizvadīju fantastisku sezonu kopā ar ''Dinamo''. Nekad neaizmirsīšu šo komandu, cīņu biedrus, treneri un kluba vadību. Vēlos pateikt viņiem paldies. Viņi manā labā izdarīja ļoti daudz. Īpaši gribu atzīmēt Rīgas līdzjutējus - viņi ir satriecoši,'' neslēpj Hosa. 

Viņš pastāstīja, ka jūtas ļoti apmierināts ar sezonu kopumā. ''Domāju, ka mēs spēlējām lieliski. ''Dinamo'' tikai pēdējā brīdī iekļuva ''play off'' turnīrā, turklāt mēs pirmajā kārtā pārspējām Sanktpēterburgas SKA, kas likās neticami. Mums visiem ir jālepojas ar šo sezonu.''

Ar jaunās komandas - Kazaņas ''Ak Bars'' galveno treneri Zinetulu Biļaļetdinovu viņš vēl pa īstam nav iepazinies. ''KHL noslēguma ceremonijā viens otram paspiedām roku. Bet parunāt... Mums, lai iepazītos, būs pietiekami daudz laika.''

Par nākamo sezonu: ''Pirmkārt - spēlēt ''Ak Bars'' man būs liels izaicinājums. Kazaņa divreiz pēc kārtas izcīnījusi Gagarina kausu, kas ir cienījams sasniegums. Personīgi es darīšu visu, lai šo sasniegumu atkārtotu arī nākamajā sezonā. Mūsu komandā ir visi priekšnosacījumi,'' skaidro Slovākijas hokejists.

KHL regulārajā čempionātā Hosa guva 35 vārtus un bija pārliecinoši labākais vārtu guvējs visā līgā. Viņš arī atdeva 20 rezultatīvas piespēles, ieņemot septīto pozīciju līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Savukārt Gagarina kausa izcīņā 28 gadus vecais uzbrucējs deviņās spēlēs guva četrus vārtus un vienu reizi rezultatīvi asistēja partnerim.

Kopumā ''Dinamo'' sastāvā Hosa KHL čempionātā nospēlēja 120 spēles, izceļoties ar 63 vārtiem un 43 rezultatīvām piespēlēm.

Hosa Rīgas ''Dinamo'' spēlēja kopš kluba izveidošanas - 2008. gada vasaras.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu