Domeniks Hašeks spēlēs Maskavas ''Spartak'' (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas ''Spartak'' ģenerālmenedžeris Andrejs Jakovenko Krievijas izdevumam ''Sovetskij Sport'' apstiprinājis, ka klubu nākamajā sezonā pārstāvēs leģendārais čehu vārtsargs Domeniks Hašeks.

''Jā, visas kontrakta detaļas ar Hašeku ir pārrunātas, viņš parakstīs vienošanos uz vienu sezonu pirmdien,'' pastāstīja Jakovenko. ''Tajā pašā dienā viņš, visticamāk, dosies atpakaļ uz Čehiju. Tieši tur komanda aizvadīs pirmo treniņnometni.''

Vienošanās finansiālos nosacījumus Jakovenko atklāt nevēlējās, bet norādīja: ''Finansiālos nosacījumus atklāt nevaru, taču varu pateikt, ka čehs mums izmaksās aptuveni tikpat, cik uz Jaroslavļas ''Lokomotiv'' pārgājušais Dmitrijs Kočņevs.''

Oficiāla vienošanās starp abām pusēm paredzēta pirmdien.

Iepriekšējo sezonu 45 gadus vecais vārtsargs pavadīja Pardubices "Eaton" klubā, kurā sāka savas profesionāļa gaitas. Pardubices vienībā čehs spēlēja līdz 1989. gadam, kad sāka karjeru NHL, kā arī 1994. un 1995. gadā, kad Nacionālajā hokeja līgā bija lokauts.

Pagājušajā sezonā viņš tika nosaukts par Čehijas līgas ''play-off'' sērijas labāko spēlētāju.

Hašeks savā karjerā divas reizes ar Detroitas ''Red Wings'' klubu izcīnījis Stenlija kausu, kā arī ir olimpiskais čempions. Divas reizes viņš nosaukts par labāko spēlētāju NHL un sešas reizes atzīts par pasaules hokeja Mekas labāko vārtsargu.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu