Hartigans pēc vienas sezonas pārtraukuma atgriežas Rīgas "Dinamo" (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pēc vienas sezonas pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo" atgriezies kanādiešu uzbrucējs Marks Hartigans, vēsta kluba interneta mājas lapa.

Iepriekšējo sezonu 32 gadus vecais Hartigans aizvadīja Maskavas CSKA komandas rindās, bet 2008./2009. gada sezonā Rīgas "Dinamo" sastāvā centra uzbrucējs regulārās sezonas ietvaros piedalījās 55 mačos, savācot 38 rezultativitātes punktus – 20 vārti un 18 piespēles, kļūstot otro rezultatīvāko hokejistu komandā.

CSKA komandas sastāvā viņš 48 spēlēs guva 8 vārtus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles, bet trīs izslēgšanas mačos ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Savas karjeras laikā Hartigans aizvadījis 102 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur guvis 19 vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles. Viņš ir pārstāvējis Atlantas "Thrashers", Kolumbusas "Blue Jackets", Anaheimas "Ducks" un Detroitas "Red Wings" komandu.

Tāpat Kanādas hokejists ir divkārtējs Stenlija kausa ieguvējs - 2007. gadā ar "Ducks" komandu, bet 2008. gadā ar "Red Wings" vienību.

Kā zināms, CSKA aizvadītajā sezonā ''play off'' pirmajā kārtā sērijā līdz trīs uzvarām ar 0-3 piekāpās Balašihas MVD.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu